När pysseltarmen slår till

Dags att finna ett intresse, med tanke på tiden vi lever i för tillfället så passar jag på. Jag provar att virka, brodera, spela PS4, fota och leka med foton ( se ovan…). Måste sysselsätta mig med något. Sedan förra veckan är Bobby hemma med oss, det är jätteskönt. Känns inte så ensamt längre.

I fredags var det hans födelsedag, en dag som inte alls blev som vi hade tänkt oss från början, men vi gjorde det bästa av det. Han fick ett nytt grafikkort och biljetter till Al Pitchers show i oktober. Ska bli skoj. The icing on the cake (haha) var hans tårta. Chokladbottnar med jordnötssmör Cream chesse frosting och choklad ganache ovan på. Till och med jag tyckte den var god! Lite för söt för min smak, men perfekt för Bobby.

Annars tar vi det mest lugnt, umgås och pratar. Är fortfarande ute och går mycket, pratar mycket med storasyster. Bobby har fixat mycket i lägenheten, vilket är så skönt. Nu börjar det se ut som ett ställe där vi kan bo, ett litet tag. Husdrömmarna lever och jag spanar dagligen på Hemnet… Nu är det dags att laga lite kvällsmat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s